Excel documenten koppelen

Wilt u graag Excel documenten koppelen, maar komt u er niet uit. Neem dan contact op met de Excel Specialist Hulplijn. Voor snelle en professionele ondersteuning.

Direct Excel documenten koppelen

Wilt u direct Excel documenten koppelen? Bel dan met De Excel Specialist. Met behulp van videobellen kan ik meekijken op uw scherm en komen we snel tot een oplossing. Het is ook mogelijk om documenten te mailen of te delen via Google Docs. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om op afstand snel tot een oplossing te komen. Mochten deze nodig zijn, dan kunnen we die ook aanwenden.

De Excel hulplijn van De Excel Specialist is heel eenvoudig. U belt de Excel hulplijn en legt het probleem kort uit. De Excel specialist geeft u een gratis beoordeling en een suggestie om het probleem op te lossen, als u akkoord gaat met de voorgestelde oplossing, begint onze betaalde service. U betaald slechts € 9,50 exclusief BTW per 10 minuten. Vervolgens lossen we snel en professioneel uw probleem op. Na de dienstverlening ontvangt u een tikkie waarmee u de betaling kunt voldoen. Een kind kan de was doen.

Direct projectmatige Excel ondersteuning

Heeft u een Excel vraagstuk dat meer tijd kost en dat u snel wilt oplossen, dan bent u bij De Excel Specialist ook aan het juiste adres. In dit geval is het handig als u uw documenten mailt of deelt via Google Docs. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om op afstand snel tot een oplossing te komen. Mochten deze nodig zijn, dan kunnen we die ook aanwenden. Telefonisch of via WhatsApp of per mail kunnen we uw situatie bespreken om de wensen in kaart te brengen, eventueel tussentijds af te stemmen en af te stemmen of alles naar wens is.

De Excel specialist geeft u een gratis beoordeling, een suggestie om het probleem op te lossen en een inschatting van de benodigde tijd en bijbehorende kosten. Als u akkoord gaat met de voorgestelde oplossing, begint onze betaalde service. U betaald in de regel slechts € 29,00 exclusief BTW per 30 minuten. Vervolgens lossen we snel en professioneel uw probleem op. Gaat het om een klein bedrag, dan ontvangt u na de dienstverlening een tikkie waarmee u de betaling kunt voldoen. Gaat het om een groter bedrag dan sturen we u een factuur toe, die u binnen 14 dagen kunt voldoen.

Excel documenten koppelen