Excel Hulp

Ben je aan het werk met Excel en loop je tegen een probleem aan? Of zou je graag wat Excel hulp willen hebben om de wensen die hebt, uit te willen voeren? Bel dan met de Excel Hulplijn van De Excel Specialist. Bel gratis 06 28 42 88 52 om je situatie uit te leggen en je vraag te stellen.

Projectmatige ondersteuning

Ben je op zoek naar iemand die je projectmatig kan ondersteunen. Iemand die op afstand of op locatie de kennis en vaardigheden heeft om jouw wensen kan omzetten in de ideale oplossing. Bel of mail dan naar De Excel Specialist en ontvang een offerte op maat.

Excel hulp vanaf € 12,50

Hoe lekker zou het zijn als jij binnen 10 minuten bent geholpen voor slechts € 12,50 exclusief BTW. Je kunt dus gratis het nummer 06 28 42 88 52 bellen. Je kunt gratis je situatie uitleggen en mogelijk is jouw oplossing binnen 10 minuten binnen handbereik. Stop dus met worstelen met Excel en bel de Excel Hulplijn.

Op basis van het gesprek krijg je een inschatting van de tijd die er voor staat om tot een oplossing te komen. Pas als je akkoord geeft, begint onze betaalde service.

Direct hulp op afstand

Wil je direct een oplossing? Dan is dat geen probleem. Nadat je je situatie hebt uitgelegd, kunnen we meekijken in je document door middel van videobellen via WhatsApp of Facetime. Ook is het mogelijk om je document te delen via mail, WhatsApp of via Google Spreadsheets. Ook is het mogelijk om mee te kijken door middel van Microsoft Teams of Skype. Het mooie is dat je vaak al binnen 10 minuten geholpen bent.

Excel hulp op alle werkdagen

Excel hulp snel en eenvoudig online via ons onderhoud op afstand. Onze Excel Helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel nu vrijblijvend met de Excel Hulplijn

Excel hulp

Microsoft Excel is een zeer populair spreadsheetprogramma. Naast eenvoudige opmaak en dus de presentatie van tabellen, maakt Excel ook uitgebreide berekeningen met formules en functies mogelijk. Excel heeft tal van statistische functies, bijvoorbeeld voor het berekenen van sommen, gemiddelde waarden en de kleinste of grootste waarden van oppervlakten. Daarnaast zijn er veel commerciële functies en functies voor het berekenen van datum en tijd in Excel. Bovendien kan de inhoud van Excel-werkbladen worden gesorteerd en gefilterd. Wij helpen je graag bij het implementeren van deze Excel-functies.

Excel hulp en vertrouwen

Het online aanbieden van Excel hulp is niet nieuw, maar vereist wel vertrouwen. Als Excel specialist besteden wij tijdens onze werkzaamheden veel aandacht aan veiligheid en kwaliteit.

Voorbeelden van Excel Hulp

Excel is een programma waarmee je eenvoudig kunt starten en een heel eind kunt komen. Enkele bekende struikelblokken binnen Excel zijn vaak het opzetten en gebruiken van draaitabellen en het toepassen van bijvoorbeeld de formule verticaal zoeken.

Na een tijdje gestoeid te hebben met het opzetten van deze elementen ben je het helemaal zat en pak je de telefoon en bel je voor Excel Hulp naar De Excel Specialist. Je krijgt direct De Excel Specialist te pakken, legt je situatie uit, schakelt even over naar videobellen en binnen 10 minuten ben je geholpen en kun je opgelucht weer verder met wat voor jou belangrijk is.

Excel hulp bij het maken van offertes

Offertes maken kunnen een tijdrovende klus zijn. Gelukkig gaat het goed met je zaak. Je bent erg druk en komt eigenlijk tijd te kort. Het automatiseren van offertes in Excel kan je wel 25 minuten per offerte schelen. Je gaat naar Google, zoekt op Excel Hulp, gaat naar de website van www.de-excel-specialist.nl en pakt de telefoon.

Je krijgt direct De Excel Specialist te pakken, legt je situatie uit, waardoor De Excel Specialist een goed beeld krijgt van de situatie. Na afloop van het gesprek spreek je af een voorbeeld document toe te sturen, waar De Excel Specialist zijn offerte kan baseren. Binnen 24 uur ontvang je je op maat gemaakte offerte en maak je de afweging of je verder wilt gaan.

Na akkoord van de offerte wordt je oplossing binnen 14 dagen aangeleverd. Je krijgt een Excel document, waarbij je in één tabblad de noodzakelijk gegevens middels drop down menu’s invoert. Je controleert de automatisch gegenereerde offerte in het tweede tabblad, je drukt op de knop om deze offerte om te zetten in een pdf. De pdf krijgt automatisch de naam van de klant met de datum van vandaag.

Binnen 14 dagen bespaar je dus tot 25 minuten per offerte. Nieuw vrijgekomen tijd die je weer kunt besteden aan zaken die direct geld opleveren.

Excel hulp bij het optimaliseren van processen

Je werkt in een organisatie met een heleboel Excel documenten. Je collega’s die klagen steen en been omdat ze weer het zoveelste lijstje moeten invullen. Het kost tijd, energie en het irriteert. Je gaat naar Google, zoekt op Excel Hulp, gaat naar de website van www.de-excel-specialist.nl en pakt de telefoon.

Je krijgt direct De Excel Specialist te pakken, legt je situatie uit en maakt een afspraak om een keer langs te komen. Tijdens het bezoek inventariseert De Excel Specialist de situatie en komt met een voorstel.

Na het akkoord van de samenwerkingsovereenkomst gaat De Excel Specialist aan de slag en die zorgt ervoor dat documenten met elkaar gaan communiceren, waardoor ruis wordt weggenomen en input maar één keer plaatsvindt. Je collega’s zijn nu minder tijd kwijt met het vullen van het zoveelste lijstje en zijn blij met het nieuwe proces.