Excel Training

Hi hallo, leuk dat je er bent. Mijn naam is Youri Hazeleger van De Excel Specialist en ik ga je helpen om van jou een echte Excel eindbaas te maken. In deze Excel training staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, zodat jij straks in een mum van tijd:

  • krachtige oplossingen kunt bouwen
  • efficiënt en mooie rapportages kunt maken
  • waardevolle inzichten kunt verschaffen
  • en jij jezelf kunt profileren
Excel training

Om jou net zo enthousiast als mij te maken staan we regelmatig stil bij het waarom en wil ik je graag inspireren aan de hand van een aantal door mijzelf behaalde successen.

De lessen bestaan uit luisteren en zeker ook doen, afgewisseld met een vleugje humor. Bovendien is er oefenmateriaal voor na de les beschikbaar om je te helpen de vaardigheden eigen te maken. In de lessen werken we snel naar krachtige functionaliteiten toe. Dit maakt het spannend en leuk.

20% meer productiviteit dankzij Excel training

Met een beetje hulp kan iedereen aan de slag binnen Microsoft Excel. Wil je het programma echter écht productief in kunnen zetten? Dan ondersteunen ik je daar graag bij. Volg je een klassikale Excel training of Excel e-learning, dan kun je na afloop van deze training al snel 20% meer werk met Excel verzetten, binnen dezelfde tijd.

De Excel Specialist verzorgt Excel cursussen op de volgende niveaus:

  • Excel Basis
  • Advanced Excel
  • Excel Expert

Certificeringprogramma Microsoft Excel

Daarnaast is er een officiële certificeringsbundel voor Microsoft Excel, waarmee jij je kunt laten certificeren als Microsoft Office Specialist (MOS) Excel. Dit is hét wereldwijd erkende certificeringsprogramma voor Excel specialisten. Het certificeringsprogramma bestaat uit een totaalbundel met alle trainingen en examens die nodig zijn om het certificaat te kunnen behalen. Doordat wij het examen inclusief slagingsgarantie aanbieden, ben je bij De Excel Specialist altijd verzekerd van jouw MOS Excel certificaat.

Excel training in de praktijk

Alle cursussen zijn praktijkgericht. Dit betekent dat de training altijd perfect aansluit bij jouw praktijksituatie en dat je slimmer en efficiënter met Excel leert werken. Het overtypen van gegevens, eindeloos zoeken naar functies en het handmatig herhalen van formules behoort na een Excel cursus van De Excel Specialist dan ook voorgoed tot het verleden. Na afloop van de cursus ontvang je dan ook een mooi certificaat.

Leer op de manier die het best bij jou past

De Excel Specialist biedt jou de mogelijkheid om met Excel te leren werken op een manier die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen. Zo is er keuze uit een klassikale training of een On Demand training (e-learning). Tijdens een klassikale cursus ga je samen met een aantal medecursisten aan de slag met Excel. Deze trainingen bestaan voor ongeveer de helft uit theorie, terwijl de andere helft uit praktijkoefeningen bestaat. Het grote voordeel van de klassikale aanpak, is dat je intensief begeleid wordt en hierbij kunt leren van je medecursisten.

Wil je liever op je eigen tempo leren, waar en wanneer het jou uitkomt? Dan is een Excel On Demand cursus misschien iets voor jou. Hierbij krijg je gedurende een aantal maanden toegang tot de officiële online leeromgeving en leer je aan de hand van een Nederlandse e-learning inclusief oefeningen.

InCompany Excel training

Op zoek naar een Excel-training voor het hele bedrijf? De Excel Specialist verzorgt ook Excel-trainingen bij jou op locatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.