Hulp Word

Bent u op zoek naar hulp Word? Net dat kleine beetje ondersteuning dat u zoekt? Of hulp bij juist grote projecten? Bij De Excel Specialist kunt u terecht voor snelle oplossingen, projectmatige ondersteuning en advies op maat. Op het gebied van Microsoft Excel, Word én PowerPoint.

Hulplijn

Hulp Word

Bent u aan het werk met Microsoft Word en komt u er even niet uit? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar iemand die u snel even op weg kan helpen. De Hulplijn van De Excel Specialist lost het voor u op.

Inhuren

Hulp Word

Bent u op zoek naar iemand die u structureel of op projectmatige basis kan ondersteunen met vraagstukken omtrent Word? Bij de Excel Specialist kunt u terecht voor data entry tot aan automatisering.

Training

Excel Specialist Training

Wilt u zelf graag meer uit Word halen? Of wilt u efficiënter met Word leren werken? Kijk dan naar de trainingen van De Excel Specialist voor toegankelijke en professionele trainingen.

Direct hulp Word

Bent u op zoek naar directe ondersteuning. Bel dan met De Excel Specialist. Met behulp van videobellen kan ik meekijken op uw scherm en komen we snel tot een oplossing. Het is ook mogelijk om documenten te mailen of te delen via Google Docs. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om op afstand snel tot een oplossing te komen. Mochten deze nodig zijn, dan kunnen we die ook aanwenden.

De Word hulplijn van De Excel Specialist is heel eenvoudig. U belt de Word hulplijn en legt het probleem kort uit. De Excel specialist geeft u een gratis beoordeling en een suggestie om het probleem op te lossen, als u akkoord gaat met de voorgestelde oplossing, begint onze betaalde service. U betaald slechts € 9,50 exclusief BTW per 10 minuten. Vervolgens lossen we snel en professioneel uw probleem op. Na de dienstverlening ontvangt u een tikkie waarmee u de betaling kunt voldoen. Een kind kan de was doen.

Direct projectmatige hulp Word

Heeft u een Word vraagstuk dat meer tijd kost en dat u snel wilt oplossen, dan bent u bij De Excel Specialist ook aan het juiste adres. In dit geval is het handig als u uw documenten mailt of deelt via Google Docs. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om op afstand snel tot een oplossing te komen. Mochten deze nodig zijn, dan kunnen we die ook aanwenden. Telefonisch of via WhatsApp of per mail kunnen we uw situatie bespreken om de wensen in kaart te brengen, eventueel tussentijds af te stemmen en af te stemmen of alles naar wens is.

De Excel Specialist geeft u een gratis beoordeling, een suggestie om het probleem op te lossen en een inschatting van de benodigde tijd en bijbehorende kosten. Als u akkoord gaat met de voorgestelde oplossing, begint onze betaalde service. U betaald in de regel slechts € 29,00 exclusief BTW per 30 minuten. Vervolgens lossen we snel en professioneel uw probleem op. Gaat het om een klein bedrag, dan ontvangt u na de dienstverlening een tikkie waarmee u de betaling kunt voldoen. Gaat het om een groter bedrag dan sturen we u een factuur toe, die u binnen 14 dagen kunt voldoen.

Hulp Word inhuren

Bent u op zoek naar hulp Word om in te huren? Neem dan contact op met De Excel Specialist. Wij bieden Word hulp op afstand of op locatie. Voorafgaand kunnen we de situatie telefonisch bespreken. Eventueel al documenten uitwisselen om een inschatting te kunnen maken van de benodigde tijd en bijbehorende kosten. We kunnen dan ook bespreken of de hulp op afstand of op locatie plaats dient te vinden.

De Excel Specialist geeft u dus een gratis beoordeling, een suggestie om het probleem op te lossen en een inschatting van de benodigde tijd en bijbehorende kosten. Als u akkoord gaat met de voorgestelde oplossing, begint onze betaalde service. U betaald in de regel slechts € 60,00 exclusief BTW per uur. Vervolgens lossen we snel en professioneel uw probleem op. Na de dienstverlening sturen we u een factuur toe, die u binnen 14 dagen kunt voldoen.

Microsoft Office Word problemen zijn divers en soms complex. Los uw Word probleem eenvoudig op. We adviseren u graag. Online, telefonisch en via WhatsApp krijgt u hulp van De Excel Specialist. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we vlekkeloze ondersteuning garanderen. Hulp bij Word snel en eenvoudig online. Onze Word Hulplijn is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel nu vrijblijvend de Word Hulplijn

Microsoft Word is een zeer populair programma. Naast eenvoudige opmaak en de presentatie van tabellen, heeft Word ook tal van statistische functies. Denk bijvoorbeeld aan het samenvoegen met een Excel bestand. Daarnaast zijn er veel commerciële functies en functies in Word. Wij helpen u graag bij het implementeren van deze standaard Word functies.

Hulp Word en vertrouwen

Het online aanbieden van hulp Word is niet nieuw, maar vereist wel uw vertrouwen. Als Word specialist besteden wij tijdens onze werkzaamheden veel aandacht aan veiligheid en kwaliteit. Documentatie en andere controles helpen ons namelijk om deze kwaliteit te waarborgen.