Microsoft Office Excel Specialist

Welkom bij De Excel Specialist. Uw expert op het gebied van Excel. Bespaar werk, tijd en tevens kosten door slim gebruik van Excel. Voor snelle oplossingen, projectmatige ondersteuning en advies op maat.

Hulplijn

Microsoft Office Excel Specialist Hulplijn

Bent u aan het werk met Microsoft Excel en komt u er even niet uit? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar iemand die u snel even op weg kan helpen. De Hulplijn van De Excel Specialist lost het voor u op.

Inhuren

Microsoft Office Excel Specialist Inhuren

Bent u op zoek naar iemand die u structureel of op projectmatige basis kan ondersteunen met vraagstukken omtrent Excel? Bij de Excel Specialist kunt u terecht voor data entry tot aan automatisering.

Training

Microsoft Office Excel Specialist Training

Wilt u zelf graag meer uit Excel halen? Of wilt u efficiënter met Excel leren werken? Kijk dan naar de trainingen van De Excel Expert voor toegankelijke en professionele trainingen.

Wat kan De Microsoft Office Excel Specialist voor u doen?

Grafieken

Grafieken

Staven, kolommen, lijnen, in twee of drie dimensies, slank, modern en eenvoudig in de kleuren van uw project of bedrijf.

Analyses

Analyses

Controleren en evalueren van rapportages of datasets van (bijna) elke omvang. Ook uit verschillende bronnen, in verschillende formaten. Draaitabellen.

Formulieren

Formulieren

Uitbreiding, optimalisatie of herprogrammering van uw bestaande Excel-formules en functies van de werkmap. Oplossen van bugs en problemen.

Verbindingen

Verbindingen

Update van Gegevens uit SharePoint, SAP, databases, websites en nog veel meer. Met een uitgebreid updatemechanisme en een apart menu.

De Excel Specialist UI-elementen

Knoppen en UI-elementen

Maak uw Excel-bestand volwassen tot zijn eigen software: knoppen, dropdowns, selectievelden, optiemenu’s en meer. Invoer- en uitvoermaskers met formulieren.

De Excel Specialist PowerPoint

PDF, Word en PowerPoint

Het maken van standaardbrieven en regelmatige presentaties kan nu zo veel gemakkelijker worden. Met een druk op de knop in een nieuw bestand of een bestaand sjabloon!

De Excel Specialist Menu

Eigen menu

Klik op belangrijke functies voor u en uw bedrijf direct vanuit de menubalk – een ongelooflijke verhoging van de efficiëntie!

De Excel Specialist E-mail

E-mail

Verwerk gegevensrecords en tabellen en maak er e-mails van. Desgewenst kunnen ook de gewenste bestanden zoals seriebrieven of pdf-documenten worden bijgevoegd.

De Excel Specialist Macro's

Macro’s

Veel geweldige functies kunnen alleen duurzaam worden geïmplementeerd met behulp van uitgebreide functies in de VBA code.

De Excel Specialist Tools

Tools

Excel is sterk – routinetaken en beheer in een voor u ontwikkelde Excel-tool en brengen de focus terug naar uw hoofdactiviteit.

Huur een Microsoft Office Excel Specialist in

Een Microsoft Excel expert is goed thuis op het gebied van Microsoft Excel en helpt bedrijven om met behulp van Excel bedrijfsprocessen op verschillende vlakken te vereenvoudigen. Er is namelijk veel vraag naar dit vermogen, vooral in de boekhouding.

Om de vaardigheden van een Excel expert te verkrijgen, kunt u bijvoorbeeld zelfstandig trainen of lessen volgen bij ons als Excel expert. U kunt een ​​formele certificering verkrijgen door bijvoorbeeld een test te doen bij Microsoft. Als Excel expert zullen uw taken waarschijnlijk draaien om het gebruik van draaitabellen, formules en modellen om gegevenssets te analyseren.

Als Microsoft Excel expert bent u verantwoordelijk om Excel zodanig in te zetten dat jouw bedrijf meerwaarde heeft. U moet bepaalde formules opzetten, het gebruik van Excel in uw bedrijf analyseren en tevens verbeteringen doorvoeren. Excel, indien correct gebruikt, is een enorme hulp voor veel bedrijven. De meeste gebruikers komen echter zelden verder dan de basis van het programma. Als expert op dit gebied kunt u alles uit de Excel-tabellen halen.

Bel nu en maak vrijblijvend een afspraak.

Excel specialist cursus

Bent u op zoek naar een cursus om uw kennis op het gebied van Excel op te krikken. De Excel Specialist biedt cursussen en advies op maat. Boek uw op maat cursus bij De Excel Specialist.

VBA programmeur

Zorgvuldig geselecteerde Excel VBA programmeurs voor uw behoeften. Hiermee kunt u zich namelijk focussen op uw project en niet op het inhuren. Vandaag beschikbaar.

Financieel Dashboard

Houd de belangrijkste statistieken in de gaten die uw bedrijf stimuleren en blijf daarmee zakelijke problemen voor. Ontdek krachtige visualisatie en interactieve dashboards.

Excel expert inhuren

Bent u op zoek naar een Freelance Excel specialist? Iemand die qua ervaring en kosten past bij de klus. Bekijk dan ons aanbod met freelance Excel-specialisten.

Excel specialist training

Leer Excel in 1 dag. Laat u trainen door de experts van De Excel Specialist. Trainingen op toplocaties en incompany. Cursussen van toptrainers.

Freelance opdrachten

Vind uw volgende ZZP opdracht via ons en ga binnen no-time aan de slag. Lees nu meer! Kom in contact met potentiële opdrachtgevers en vind alle ZZP opdrachten.

Word zelf Microsoft Office Excel Specialist

De cursus Microsoft Excel Expert is bedoeld voor gevorderde gebruikers die optimaal willen profiteren van Microsoft Excel. Door bijvoorbeeld externe gegevensbronnen te integreren in Microsoft Excel, deze gegevens te evalueren met speciale draaitabelfuncties en ze vervolgens in duidelijke diagrammen te presenteren, of geografisch te willen tonen op een interactieve kaart.

Evalueer werkmappen en formules in verschillende werkmappen met krachtige analysefuncties. Ontwerp draaitabelsjablonen en maak daarmee kennis met samengestelde diagrammen die verschillende gegevensbronnen kunnen hebben of die verschillende diagramtypen bieden voor individuele gegevensreeksen.

Als MS Excel Expert weten wij als geen ander hoe handig het is om goed in MS Excel te kunnen werken. De eigen administratie doen, processen in kaart brengen, belangrijke gegevens ordenen of zelfs met een query en andere krachtige BI Tools leren werken. Zelf MS Excel-vaardig worden is waardevol voor uw bedrijf.

Bel nu en maak vrijblijvend een afspraak.