Online Excel cursus

Leer Excel met plezier! Wat zeg je me nou?! Excel leren met plezier? Jazeker! Het plezier van een enthousiaste docent, die aandacht heeft besteed aan leuke datasets en tijdens de lessen gewoon in beeld is. Bovendien worden de lessen afgewisseld met een vleugje humor 😊 Dat zorgt ervoor dat jij deze online Excel cursus in een mum van tijd met succes doorloopt.

Cursus Excel

Voorwaardelijke opmaak
Grafieken
Draaitabellen
Verticaal zoeken

Cursus draaitabellen

Tabellen
Draaitabellen
Slicers
Gegevens vernieuwen

Cursus verticaal zoeken

Verticaal zoeken
Horizontaal zoeken
X.ZOEKEN
INDEX en VERGELIJKEN

Online Excel cursus

Excel is super gaaf en super handig als je er goed mee leert werken. De weg ernaar toe hoeft zeker niet minder leuk te zijn, mits je de juiste leerweg kiest. In deze online cursus Excel leer je van de beste Excel docent en wordt je op z’n tijd ook nog eens entertaint.

Modules

Ben je Excel el enigszins vaardig, dan zit je niet vast aan een hele basiscursus. Kies en betaal daarom alleen voor de module van je voorkeur. Elke module kost afzonderlijk € 75,- exclusief BTW. De complete basis cursus kost € 400,- exclusief BTW. Heb je interesse? Neem dan contact op met De Excel Specialist.

Impressie van een les

Wil je graag weten hoe een les is opgebouwd of hoe een les eruit ziet. Klik dan op onderstaande button voor een impressie.

Het werkt als volgt

Selecteer je online cursus Excel

Selecteer de cursus van je voorkeur en reken af bij de kassa.

Log in

Log in en lees de korte instructie behorend de les.

Download

Download het Excel-document bij de les.

Bekijk de online cursus Excel

Bekijk de opgenomen les van de docent en doe gelijk mee

Oefen

Download het oefenmateriaal en oefen na de les

Mail

Heb je vragen? Bel, app of mail met de docent

Controleer

Controleer je uitwerking aan de hand van de antwoorden

Ontvangen een certificaat van je online cursus Excel

Heb je alle lessen doorlopen? Dan ontvangen je een heus certificaat

Wat houdt de cursus in?

Elke les begint met een korte tekst voorafgaand aan de video’s. De video’s bestaan uit een korte introductie door de docent en de les zelf. De les bestaat uit een schermopname en een in screen video waarbij de docent continue in beeld is. De les wordt bovendien ondersteund door een bijgevoegd Excel document. Je kunt dus tijdens de les al gelijk meedoen met de docent. Na de les kun je aan de slag met het oefenmateriaal dat bij de les beschikbaar is gesteld. Het gaat dus niet enkel om het bekijken van video’s, maar ook zeker om het trainen van je vaardigheden. Zo ga je binnen no-time van beginner naar gevorderd.

De lessen uit de cursus volg je geheel op eigen tempo. Geen spoedcursus, waarbij je het na één video allemaal moet kunnen, maar een complete cursus waarbij aandacht is voor alle benodigde aspecten.

Wat is inbegrepen?

  • 6 uur aan video’s, verdeeld over 46 lessen.
  • Les en oefenbestanden bij de les, exclusief gemaakt door de trainer.
  • Cursus wordt actief bijgewerkt na updates van Excel
  • De cursus is opgedeeld in 9 modules

Heb je vragen? Neem dan contact op.