Power BI op je mobiel

Power BI heeft een mobiele app beschikbaar voor iOS-, Android- en Windows-apparaten, waarmee gebruikers onderweg toegang hebben tot en interactie hebben met hun Power BI-rapporten en -dashboards. Hier zijn enkele belangrijke dingen die je moet weten over het mobiele gebruik van Power BI:

Mobielvriendelijk ontwerp: Power BI-rapporten en -dashboards zijn mobielvriendelijk ontworpen, zodat ze op kleinere schermen kunnen worden bekeken en gebruikt.

Responsieve lay-out: de mobiele app maakt gebruik van een responsieve lay-out die zich aanpast aan de grootte van het scherm, waardoor het gemakkelijk te navigeren en te gebruiken is op elk apparaat.

Interactieve functies: de mobiele app ondersteunt alle interactieve functies van Power BI, zoals filteren, in- en uitzoomen, zodat gebruikers hun gegevens in realtime kunnen verkennen.

Offline-modus: de mobiele app bevat een offline-modus, waarmee gebruikers toegang hebben tot hun Power BI-inhoud, zelfs als ze geen internetverbinding hebben. Gebruikers kunnen rapporten en dashboards naar hun apparaat downloaden voor offline weergave.

Integratie met andere mobiele apps: de mobiele app kan worden geïntegreerd met andere mobiele apps, zoals OneDrive, SharePoint en Teams, waardoor het gemakkelijk wordt om Power BI-inhoud met anderen te delen en eraan samen te werken.

Beveiligingsfuncties: De mobiele app bevat beveiligingsfuncties, zoals multi-factor authenticatie en codering, om ervoor te zorgen dat gegevens veilig en beschermd zijn.

Al met al stelt het mobiele gebruik van Power BI gebruikers in staat om verbonden te blijven met hun gegevens en onderweg weloverwogen beslissingen te nemen, waar en wanneer dan ook. Het biedt een naadloze en intuïtieve ervaring voor toegang tot en interactie met Power BI-rapporten en -dashboards op mobiele apparaten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *