VBA programmeur

Bent u op zoek naar een professionele en communicatief sterke VBA programmeur? Een VBA programmeur die u helpt op tijdrovende processen in uw organisatie te optimaliseren? Neem dan contact op met De Excel Specialist voor een goede VBA programmeur voor optimale tijdsbesparing.

VBA programmeur

VBA is een afkorting voor Visual Basic for Applications. VBA is een scripttaal die om de processen van de Microsoft Office-programmafamilie te besturen. De taal is beschikbaar in Microsoft Office-programma’s: Word, Excel, Access, Project, PowerPoint, FrontPage, Visio en Outlook en is afgeleid van het door Microsoft ontwikkelde BASIC-dialect Visual Basic (VB). VBA heeft het grote voordeel dat het de niet-compatibele macrotalen verving van de individuele Microsoft Office-programma’s. Die sinds het midden van de jaren negentig werden gebruikt. Daarnaast is de taal ook beschikbaar in Corel Draw en Corel Photo-Paint, evenals in het iGrafx-productassortiment. Deze ruime toepassingsmogelijkheid maakt VBA dan ook erg interessant.

VBA

VBA is zeer veelzijdig. De taal wordt gebruikt als macrotaal in AutoCAD, ArcGIS, ARIS, CATIA, Solid Works, MindManager en vele andere toepassingen. Over het algemeen is het een krachtige scripttaal. En biedt het de veelgebruikte mogelijkheid om programma’s te maken op basis van Microsoft Office-toepassingen. Toegang via VBA tot het betreffende hostprogramma zoals Word of Excel vindt plaats met een programmeerinterface.

Programmeur van De Excel Specialist

Outsourcing kan een uitkomst zijn als u op zoek bent naar een hoogopgeleide en ervaren VBA-ontwikkelaar om snel uw team te komen versterken. Tal van internationale bedrijven doen al beroep op De Excel Specialist. De Excel Specialist biedt u deze diensten aan.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. We kijken uit naar uw telefoontje of uw e-mail!

Wat kost het om een Excel VBA programmeur in te huren?

Het tarief van een Excel VBA programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring. Op basis van uw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Bel of deel uw project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.