Microsoft Office ondersteuning

Bent u op zoek naar Microsoft Office ondersteuning? Net dat kleine beetje ondersteuning dat u zoekt? Of hulp bij juist grote projecten? Bij De Excel Specialist kunt u terecht voor snelle oplossingen, projectmatige ondersteuning en advies op maat. Op het gebied van Microsoft Excel, Word én PowerPoint.

Hulplijn

Microsoft office ondersteuning

Bent u aan het werk met Microsoft Excel en komt u er even niet uit? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar iemand die u snel even op weg kan helpen. De Hulplijn van De Excel Specialist lost het voor u op.

Inhuren

Microsoft office ondersteuning Inhuren

Bent u op zoek naar iemand die u structureel of op projectmatige basis kan ondersteunen met vraagstukken omtrent Excel? Bij de Excel Specialist kunt u terecht voor data entry tot aan automatisering.

Training

Excel Specialist Training

Wilt u zelf graag meer uit Excel halen? Of wilt u efficiënter met Excel leren werken? Kijk dan naar de trainingen van De Excel Specialist voor toegankelijke en professionele trainingen.

Direct Microsoft Office ondersteuning

Bent u op zoek naar directe ondersteuning. Bel dan met De Excel Specialist. Met behulp van videobellen kan ik meekijken op uw scherm en komen we snel tot een oplossing. Het is ook mogelijk om documenten te mailen of te delen via Google Docs. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om op afstand snel tot een oplossing te komen. Mochten deze nodig zijn, dan kunnen we die ook aanwenden.

De Excel hulplijn van De Excel Specialist is heel eenvoudig. U belt de Excel hulplijn en legt het probleem kort uit. De Excel specialist geeft u een gratis beoordeling en een suggestie om het probleem op te lossen, als u akkoord gaat met de voorgestelde oplossing, begint onze betaalde service. U betaald slechts € 9,50 exclusief BTW per 10 minuten. Vervolgens lossen we snel en professioneel uw probleem op. Na de dienstverlening ontvangt u een tikkie waarmee u de betaling kunt voldoen. Een kind kan de was doen.

Direct projectmatige Microsoft Office ondersteuning

Heeft u een Excel vraagstuk dat meer tijd kost en dat u snel wilt oplossen, dan bent u bij De Excel Specialist ook aan het juiste adres. In dit geval is het handig als u uw documenten mailt of deelt via Google Docs. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om op afstand snel tot een oplossing te komen. Mochten deze nodig zijn, dan kunnen we die ook aanwenden. Telefonisch of via WhatsApp of per mail kunnen we uw situatie bespreken om de wensen in kaart te brengen, eventueel tussentijds af te stemmen en af te stemmen of alles naar wens is.

De Excel specialist geeft u een gratis beoordeling, een suggestie om het probleem op te lossen en een inschatting van de benodigde tijd en bijbehorende kosten. Als u akkoord gaat met de voorgestelde oplossing, begint onze betaalde service. U betaald in de regel slechts € 29,00 exclusief BTW per 30 minuten. Vervolgens lossen we snel en professioneel uw probleem op. Gaat het om een klein bedrag, dan ontvangt u na de dienstverlening een tikkie waarmee u de betaling kunt voldoen. Gaat het om een groter bedrag dan sturen we u een factuur toe, die u binnen 14 dagen kunt voldoen.

Microsoft Office ondersteuning Inhuren

Bent u op zoek naar Microsoft Office ondersteuning om in te huren? Neem dan contact op met De Excel Specialist. Wij bieden Excel hulp op afstand of op locatie. Voorafgaand kunnen we de situatie telefonisch bespreken. Eventueel al documenten uitwisselen om een inschatting te kunnen maken van de benodigde tijd en bijbehorende kosten. We kunnen dan ook bespreken of de hulp op afstand of op locatie plaats dient te vinden.

De Excel specialist geeft u dus een gratis beoordeling, een suggestie om het probleem op te lossen en een inschatting van de benodigde tijd en bijbehorende kosten. Als u akkoord gaat met de voorgestelde oplossing, begint onze betaalde service. U betaald in de regel slechts € 60,00 exclusief BTW per uur. Vervolgens lossen we snel en professioneel uw probleem op. Na de dienstverlening sturen we u een factuur toe, die u binnen 14 dagen kunt voldoen.

Microsoft Office Excel problemen zijn divers en soms complex. Los uw Excel probleem eenvoudig op. We adviseren u graag. Online, telefonisch en via WhatsApp krijgt u hulp van De Excel Specialist. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we vlekkeloze ondersteuning garanderen. Microsoft Office ondersteuning snel en eenvoudig online. Onze Excel Hulplijn is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel nu vrijblijvend de Excel Specialist Hulplijn

Microsoft Excel is een zeer populair programma. Naast eenvoudige opmaak en de presentatie van tabellen, maakt Excel ook uitgebreide berekeningen met formules en functies mogelijk. Excel heeft tal van statistische functies. Denk bijvoorbeeld aan het berekenen van sommen, gemiddelde waarden en de kleinste of grootste waarden van oppervlakten. Daarnaast zijn er veel commerciële functies en functies voor het berekenen van datum en tijd in Excel. Bovendien kan de inhoud van Excel werkbladen worden gesorteerd en gefilterd. Wij helpen u graag bij het implementeren van deze standaard Excel functies.

De functionaliteit van Microsoft Excel is uit te breiden door middel van individuele programmering. U kunt uw eigen functies ontwikkelen en integreren in werkbladen. Andere geautomatiseerde processen kunnen ook worden uitgevoerd met behulp van een Excel macro recorder of met behulp van Excel programmering in Visual Basic for Application (VBA). Begrijp alstublieft dat er andere voorwaarden van toepassing zijn op programmeerondersteuning.

Microsoft Office ondersteuning en vertrouwen

Het online aanbieden van Microsoft Office ondersteuning is niet nieuw, maar vereist wel uw vertrouwen. Als Excel specialist besteden wij tijdens onze werkzaamheden veel aandacht aan veiligheid en kwaliteit. Documentatie en andere controles helpen ons namelijk om deze kwaliteit te waarborgen.