Power BI

Power BI is een uitbreiding op Excel door meer kracht en analytisch vermogen te hebben om analyses uit te voeren. Excel is een krachtige, flexibele tool voor elke analytische activiteit. Combineer het met Power BI voor brede data-analyse en visualisatiemogelijkheden. Verzamel, vorm, analyseer en verken eenvoudig belangrijke bedrijfsgegevens op nieuwe manieren – alles in minder tijd – door beide apps samen te gebruiken.

Power BI

Krijg krachtige nieuwe mogelijkheden en gebruik de vaardigheden die u al hebt. Begin snel verbluffende interactieve dashboards te maken door eenvoudig al uw huidige Excel-query’s, gegevensmodellen en rapporten over te zetten naar Power BI.

Waarom BI in plaats van Excel?

Voor veel zaken, zoals rapporteren en analytics uitvoeren, is BI uitgebreider en effectiever dan Excel. Daarnaast presteert de software sneller met verwerking dan de klassieke Office-tool. Dat maakt BI alleen niet voor iedere organisatie en voor elk doel meteen de juiste keuze om te gebruiken.

Microsoft BI specialist

Met behulp van een Microsoft BI specialist koppelt u al uw data in een overzichtelijk geautomatiseerd KPI Dashboard. Verspil minder tijd aan handmatig rapporten maken. Automatiseer uw KPI Dashboard met onze specialisten.

BI consultant

Het ontwikkelen en onderhouden van BI Dashboards is een grote klus. Een BI Consultant helpt u alle KPI’s inzichtelijk te krijgen en te houden.

Power BI consultant

Een Power BI Consultant helpt je bij het genereren van inzichten uit deze data met analyses en visualisaties. Met de analytische vermogen en communicatieve vaardigheden weten onze consultants uw behoefte haarfijn te definiëren en te ondersteunen bij het maken van data gedreven beslissingen.

Power BI consultant inhuren

Wil je een Power BI consultant inhuren? Onze consultants zijn beschikbaar voor tijdelijke en korte opdrachten en voor langdurige projecten. Wilt u graag een inschatting van de duur van uw project neem dan contact op met één van onze consultants.

Freelance Power BI Specialist

Heb je een freelance Power BI specialist, freelance business intelligence specialist of ZZP Power BI Consultant nodig? Schakel een van onze experts in! Maatwerk dashboards & rapportages. Data opschonen, analyseren. Freelance of interim.

Uurtarief BI consultant

Het gemiddelde uurtarief van een BI consultant is 95 euro per uur. De tarieven zijn altijd exclusief BTW. De inhoud van de opdracht speelt een rol bij het bepalen van een uurtarief. Wilt u meer weten het benodigd aantal uren en de te verwachten kosten. Neem dan contact op met één van onze BI consultants.

Neem contact op

Lees ook

Elke Power BI-service gebruiker heeft ten minste een van de volgende: een gratis licentie, een BI Pro-licentie, een Premium Per-gebruikerslicentie. Zolang uw collega’s werkruimten voor Premium-capaciteit gebruiken om inhoud te delen, kunnen gratis gebruikers die inhoud bekijken en ermee werken.